Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávka 2 ks osobních vozidel se sanitní nástavbou
Odesílatel Marcela Květoňová
Organizace odesílatele Nemocnice Prachatice, a.s. [IČO: 26095165]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 08.10.2020 13:54:46
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Datum 08.10.2020 12:18:43
Předmět Žádost o podání vysvětlení
Dobrý den, prosíme o vysvětlení a doplnění informací takto:
1. V článku č. 2.3 Technické požadavky, je uveden parametr "vyhřívané čelní sklo". Tento typ výbavy Renault nenabízí, ale funkcionalita je řešena vnitřní temperací pomocí nezávislého topení a klimatizace. Je možné položku "vyhřívané čelní sklo" tímto nahradit?
2. V článku č. 2.3 Technické požadavky, je uveden parametr "Prosklení celého prostoru pro pacienty, polepený tmavou folií (úprava musí být vyznačena v technickém průkazu s přiloženým atestem firmy)" Tento parametr výbavy se do technického průkazu nezapisuje, nýbrž je doložen atest prostřednictvím karty dodavatele zatmavovacích polepů. Je tedy podmínkou zápis do technického průkazu? Stačí dodání atestu, jak je legislativně dostačující?
3. V článku č. 6 Požadavky zadavatele na obsah nabídky, druhý odstavec je uvedeno že, "nabídka musí být předložena v listinné podobě...", naproti tomu v článku 7 Lhůta a místo pro podání nabídek... , je uvedeno, že "účastníci podávají nabídky elektronicky, a to na adrese: ezak....." Je tedy nutné k elektronickému podání nabídky, prostřednictvím nástroje ezak, rovněž posílat nabídku v listinné podobě?


Přílohy
- Odpovědi na dotazy k VZ_.doc (30.50 KB)